NASELJE

Kadinjani - jaružani

POSEBNA PONUDA: Za roditelje sa djecom popust od 250 po djetetu!

kadinjani/JARUŽANi 2 PLACEVI

Vikend naselje

Izgradi svoju oazu mira i zelenila na atraktivnom vikend naselju na samo 20 minuta vožnje od grada!!!!
Vikend naselje kadinjani/jaružani 2 se nalazi u blizini fudbalskog stadiona Crni Vrh.Do njega vodi odličan put iz oba pravca, Banjaluke i Laktaša. Udaljeno je 19km od centra Banjaluke i stiže se za 20 minuta lagane vožnje. Samo naselje je sa jedne strane naslonjeno na riječicu Vukešnicu a sa druge strane okruženo šumom, čiji jedan manji pojas ulazi u sastav placeva. Teren je ravan i sve parcele su čitavim ili najvecim djelom ciste bez rastinja. Do njega vodi novoizgradjeni privatni put tako da je samo vikend naselje potpuno izolovano od komšijskih parcela. Lokacija je veoma mirna i okružena zelenilom što je čini savršenim izborom za one koji traže mir u blizini gradskog života. Do parcela je dovedena nova vodovodna i elektro-mreža, tako da je omogućen nesmetan prikljucak.

JARUŽANI/ KADINJANI  1 PRODAJA

Vikend naselje

Vikend naselje Kadinjani/Jaružani 1 se nalazi odmah iza mjesne zajednice u Kadinjanima. Do njega vodi asfaltni put iz oba pravca, Banjaluke i LaktaŠa. Udaljeno je 19km od centra Banjaluke i stiže se za 20 minuta lagane vožnje. Samo naselje se nalazi na ravnom i kompletno čistom terenu koji se svojom najdužom stranom naslanja na riječicu Vukešnicu. Do parcela je dovedena nova vodovodna i elektro-mreža, tako da je omogućen nesmetan priključak.

Osnovne Informacije:

Naselje Mađir čeka da postane vaš dom, gde možete uživati u spoju urbanog i prirodnog života.

B
Udaljenost od Centra:
Samo 4.5 km, pružajući vam lako dostupnost urbanog života.
B
Veličine Placeva:
Raznovrsne veličine placeva dostupne su prema vašim potrebama.
B
Zelenilo:
Prostrane zelene površine pružaju prijatno okruženje.
B
Mirno Okruženje:
Uživajte u miru predgrađa, dok ste opet blizu gradske vreve.
B
Usluge:
Svi neophodni priključci su dostupni (voda, struja, kanalizacija).
B
Pristup Saobraćajnicama:
Laka dostupnost glavnim putevima i saobraćajnicama.

Kontaktirajte nas

"Otkrijte Vašu Oazu Sada!"

Dobrodošli u Silvio doo, gde se snovi o vikendici pretvaraju u stvarnost. Pronađite savršen plac, udoban i uređen, idealan za vašu buduću oazu mira. Kupujte na rate prilagođene vama, uz sve potrebne usluge već obezbeđene. Pogledajte našu ponudu i napravite prvi korak ka vašem novom životu. Vaša vikendica čeka na vas – kliknite sada i osigurajte svoje mesto pod suncem!”