SILVIO DOO

NAŠA PONUDA

Silvio doo je vodeća kompanija posvećena pružanju ekskluzivnih i uređenih vikend placeva u okolini Banja Luke, spojenih s visokim standardima kvaliteta, ekološkom osvešćenošću i besprekornom infrastrukturom. Naša misija je stvoriti prostor za vaš odmor iz snova, gde se brižljivo planirane lokacije, pristup turističkim atrakcijama i mogućnost plaćanja na rate spajaju kako biste dobili ne samo zemljište, već i trajnu vrednost i udobnost u svom vikend domu. S našim stručnim timom i posvećenošću sigurnosti vaše investicije, Silvio doo vam pruža ne samo mesto za gradnju, već i partnera na putu do stvaranja vašeg ličnog raja.

Prodaja placeva u Banja Luci je naš primarni posao i stručnost. U Silvio doo, posvećeni smo pružanju vrhunskih mogućnosti kupovine zemljišta u ovoj prelepom gradu, stvarajući pritom idealna mjesta za vašu vikendicu. Otkrijte našu stručnost u prodaji placeva u Banja Luci i započnite putovanje ka ostvarenju svojih snova o vlastitoj oazi mira. Silvio doo – vaš prvi izbor za uspješnu kupovinu zemljišta u Banja Luci.

Placevi Banja Luka

NASELJE MAĐIR

Dobrodošli u naselje Mađir, vašu priliku za život u mirnom okruženju samo 4.5 kilometara udaljenom od živopisnog centra grada Banjaluka. Ovo naselje kombinuje savremeni život s prirodnom idilom, pružajući vam najbolje od oba sveta.

SAZNAJ VIŠE

prodaja placeva

kadinjani / JARUŽANi 2

Izgradi svoju oazu mira i zelenila na atraktivnom vikend naselju na samo 20 minuta vožnje od grada! Vikend naselje kadinjani/jaružani se nalazi u blizini fudbalskog stadiona Crni Vrh. Uživajte u spektakularnom pogledu na prirodu dok birate između prostranih i uređenih placeva u srcu prirode.

SAZNAJ VIŠE

prodaja placeva
prodaja placeva

Naša Specijalnost

Kompanija Silvio doo se specijalizuje za prodaju uredjenih placeva idealnih za izgradnju vikendica. Prepoznajemo važnost komfornog i bezbrižnog vlasništva nad vašim zemljištem, stoga se trudimo da obezbjedimo sve potrebne elemente prije samog početka prodaje.

Usluga prije početka gradnje

Prije nego što započnemo sam proces prodaje, posvećujemo pažnju izgradnji uredjenog pristupa do svakog placa. Obezbeđujemo da neophodna infrastruktura, poput struje i vode, bude dostupna direktno do samih placeva. Naš cilj je stvoriti bezbrižno okruženje, omogućavajući vam nesmetan priključak na ove osnovne resurse.

Jednostavan proces prepisivanja

Nudimo sveobuhvatnu uslugu vezanu za prepis vlasništva. Na vama je samo da odaberete željeni plac i način plaćanja, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Vaša jedina obaveza je uživanje u procesu stvaranja vaše vlastite oaze mira i relaksacije.

Ekološka osvešćenost

U skladu sa savremenim ekološkim standardima, brinemo se o očuvanju prirodnog okruženja. Prilikom razvoja naših projekata, vodimo računa da minimalno utičemo na prirodni ekosistem. Ovo uključuje očuvanje zelenih površina i biodiverziteta, čime stvaramo harmoničan spoj između čovjeka i prirode.

Fleksibilnost u plaćanju

Razumijemo da svaki kupac ima jedinstvene potrebe i finansijske mogućnosti. Zato vam nudimo mogućnost kupovine na rate prilagođene vašim specifičnim zahtjevima. Želimo da proces kupovine bude pristupačan i udoban za svakoga.

Održavanje kvaliteta

Naša kompanija se ponosi održavanjem visokog standarda kvaliteta na svakom placu koji nudimo. Pre same prodaje, pažljivo uređujemo teren, čime osiguravamo da svaki plac bude spreman za izgradnju vaše vikendice. Posvećeni smo pružanju prostora koji će zadovoljiti vaše estetske i funkcionalne potrebe.

Podrška

Uz Silvio doo, ne samo da kupujete zemljište, već i dobijate partnera koji vas vodi kroz cjelokupan proces, pružajući vam pouzdanost i podršku na putu do vašeg savršenog vikend-utočišta.